Ieder nieuw jaar verandert er veel, zo ook op de woningmarkt. In het afgelopen jaar hebben wij gezien dat de woningmarkt behoorlijk veranderd is. Het gebeurde steeds vaker dat woningen boven de vraagprijs werden verkocht.

Door de schaarste op de woningmarkt zijn de huizenprijzen in het afgelopen jaar flink omhoog gegaan. Zal dat in het nieuwe jaar ook weer gebeuren? Het antwoord hierop kunnen wij pas aan het einde van dit jaar geven. Op dit moment is er nog steeds een schaarste op de woningmarkt en kan het heel interessant zijn om juist nu uw woning te verkopen. Maar wat is nu de beste manier om uw woning te verkopen. Bij 2M Makelaars heeft u de keuze uit 2 methodes.

Methode 1 Reguliere verkoop:

De complete service en dienstverlening die u van een actieve NVM makelaar mag verwachten, een vertrouwde, algemeen bekende verkoopmethode.

Methode 2 Verkoop bij inschrijving:

Ook bij deze methode leveren wij een complete dienstverlening en uitgebreide service. De wijze van het verkoopproces loopt echter anders. Bij verkoop bij inschrijving mogen meerdere geïnteresseerden een bod uitbrengen op uw woning.

In deze snel veranderende woningmarkt is het voor alle partijen prettig als het duidelijk is waar een ieder aan toe is. Om die reden communiceren wij aan iedereen voor welke verkoopmethode de eigenaar van een woning heeft gekozen.

Bent u benieuwd welke van de 2 methodes het beste bij u zou passen en wilt u meer over onze werkwijze weten? Dan komen wij graag een keer bij u langs om de methodes verder toe te lichten.

Met vriendelijk groet,
Arjen Vos
Register Makelaar/Taxateur