Kent u dat? U ziet een leuk huis, belt de makelaar en dan blijkt het huis al verkocht te zijn!

Nu de huizenmarkt na een diepe crisis is veranderd in een bijna overspannen markt, kunnen we wel stellen dat de kopersmarkt is veranderd in een verkopersmarkt. De vraag naar huizen lijkt groter geworden dan het aanbod en daardoor komt bovenstaande situatie steeds vaker voor.

Om u de teleurstelling van die gemiste kans te besparen wijzen wij u graag op onze gratis zoekservice!

2M makelaars houdt een zeer uitgebreid en gedetailleerd zoekersbestand bij met de wensen van zoekers op de huizenmarkt. Zodra wij een woning in de verkoop krijgen matchen wij de betreffende woning met de zoekersprofielen. Bij een positieve match stellen we zoekers bij de start van de verkoop op de hoogte. Zo voorkomt u dat u “weer” te laat bent.

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van interessant nieuw woningaanbod? Neem dan contact met ons op, of laat uw gegevens achter op www.2mmakelaars.nl.

 

De makelaar vertelt

De makelaars van 2M makelaars; Arjen van kantoor Dordrecht en Nicolette en ikzelf van kantoor Papendrecht maken bijna wekelijks wel iets bijzonders mee in ons werk als makelaar. Verschillende leuke verhalen, bijzondere ervaringen en diverse tips & trucs kunnen en willen wij u niet onthouden. Daarom hebben wij besloten om beurtelings een artikel te schrijven, waarin wij onze adviezen en bijzondere ervaringen met u zullen delen.

Geregeld zullen wij een interessant artikel plaatsen op onze website. Hopelijk vindt u het leuk om onze belevenissen te volgen. En mocht u als lezer zelf met een vraag rondlopen, laat het ons dan weten. Wij zullen ons best doen om uw vraag in het volgende artikel te behandelen.

Met vriendelijke groet,
Tiemen Witvliet
Register Makelaar/Taxateur